mercredi 21 octobre 2015

Officiële afbeeldingen Samsung Galaxy On5 en Galaxy On7 duiken op, bevestigen naamgeving


Van twee nieuwe low end Galaxy smartphones komen we eindelijk te weten hoe ze echt heten, én hoe de officiele plaatjes eruit zien: de Galaxy On5 en de Galaxy On7.

samsung-galaxy-on5

In eerste instantie leken twee nieuwe Galaxy telefoons met modelcodes SM-G550 en SM-G600 op de markt te komen als respectievelijk Galaxy O5 en Galaxy O7. Vervolgens leken de namen Galaxy Grand On en Mega On logischer. De waarheid blijkt in het midden te liggen: Samsung India plaatste te vroeg productpagina’s online van de Galaxy On5 en de Galaxy On7. Van de eerste bleven de schermafbeeldingen bewaard nadat Samsung de pagina’s weer verwijderde.

Vrij recent zagen we beide toestellen al op foto’s van het Chinese TENAA – HIER en HIER – én kwamen we te weten dat de telefoons niet alleen technisch bescheiden zijn, maar ook een ietwat uitgeklede TouchWiz interface hebben.

samsung-galaxy-on5-productpagina

En nu staan de Galaxy On5 en Galaxy On7 dus op het punt van uitkomen. Althans, in India, waar de toestellen – evenals in China – hun eigen kleine niche in het betaalbare segment moet zien op te eisen. Of één of beide Galaxy On modellen naar Europa gaan komen is niet bekend. Op dit moment schatten we kans gering, maar zeg nooit nooit, natuurlijk.

(bron, via)




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire